O nama

Drvo-Commerce d.o.o., sa sjedištem u naseljenom mjestu Pribinić, opština Teslić, i R.J.Drinić kod Bosanskog Petrovca renomirani je Bosansko Hercegovački proizvođač bukove i hrastove rezane građe sa godišnjom proizvodnjom od 25.000m3 prerađenih bukovih i hrastovih trupaca.

Korijeni firme nasatali su daleke 1984 godine, kada se obavljala izrada drvnih sortimenata u okviru istoimene zanatske radnje, a svoju transformaciju u pravno lice pod današnjim nazivom, doživjela je 1993 godine.Punih 38 godina iskustva u preradi drveta kroz permanentno uvođenje novih tehnologija u proizvodnji Bukovih i hrastovih proizvoda postala je svojevrsna garancija visoke kvalitete naših proizvoda.

Drvo-Commerce d.o.o., iz Pribinića investrala je u savremene tehnologije za preradu drveta, od čega ističemo linije za proizvodnju širinske i širinsko dužinske ploče.

Snaga Drvo-Commerce-a je u našim kadrovima sa dugogodišnjim iskustvom u preradi drveta, te u vještinama i odgovornosti njenih 170 zaposlenih radnika.Koristeći ovakve kapacitete i stručni kadar, spremno odgovaramo svim izazovima inostranog tržišta Italije, Austrije, Njemačke, Francuske kao i Japana i Kine.